Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Poslanci in Udba.net

26. april 2007 ob 15:31 | Denis Sarkić |

Včeraj je premier Janez Janša v DZ izjavil, da različna obtoževanja, kdo je bil sodelavec UDBE ali SDV nastajajo zaradi tega, ker ta vprašanja nikoli niso bila razčiščena. Že prej je Vladimir Vodušek v Dnevniku TVS namignil naj bi s tajnimi službami sodelovali poslanci Davorin Terčon, Rudolf Moge, Dušan Kumer in Zmago Jelinčič. Udba.net spet jaha. Tudi to pot očitno z blagoslovom Janeza Janše, le da je tokrat v vlogi predsednika vlade.

Terčon je na današnji novinarski konferenci zanikal namigovanja, da je bil v obdobju nekdanje SFRJ sodelavec kakršnekoli obveščevalne službe. Na poročanje TV Slovenija, se je na seji DZ ostro odzval tudi Kumer, češ da gre za poskus politične diskreditacije tistih, ki opozarjajo na probleme.


“Tudi o naši sedanjosti se bo verjetno na nek način sodilo v prihodnje.”

Ker spletni portal www.udba.net iz znane afere o sodelavcih tajne službe v Sloveniji ne dela več oziroma po novem predstavlja nekaj drugega na spletu, lahko vseeno nekaj podatkov o politikih, ki se pojavljajo v teh zapisih, najdete na spletu pod klasifikacijsko povezavo. Interpretacije zapisov po avtorju spletne strani Dušanu Lajevcu dobite na tem spletnem linku. Poslanec društva ZARES Davorin Terčon je tudi med njimi, a pod šifro o preverkah ljudi brez njihove vednosti.

Jani Sever, Video: Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. abaris pravi:

    Celoten arhiv Udba.net imajo na www.partis.si

  2. Amiclear pravi:

    Amiclear is a dietary supplement designed to support healthy blood sugar levels and assist with glucose metabolism. It contains eight proprietary blends of ingredients that have been clinically proven to be effective.

Komentiraj