Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Na zdravje oblasti!

24. april 2007 ob 16:47 | Jani Sever |

SLOVENIA GRIMS CUKJATI JANŠA

Grims, Cukjati in Janša med mašo na Brezjah Foto Denis Sarkić

RTVS - državna in partnerska - deluje zelo uspešno. Vedno bolj uspešno. Javna RTV izenačeno tekmuje s komercialnimi mrežami. O tem ni nobenega dvoma več. Najuspešnejša oddaja je nova Na zdravje, ki že lovi gledanost nedeljskega Maria.

To nikakor ni lahko. A uspeh je zagotovljen že s producenti, ki vedo kaj hočejo in seveda niso “iz hiše”. Potem sta tu še voditelja in glasba ter sproščena slovenska domačnost. Nič posebnega, čeprav je prav to najtežje in najbolj všečno. Po Piramidi, ki se je izkazala za precej zgrešeno investicijo, končno nekaj pravega.

No, tudi Piramida je še vedno čisto o.k., danes bo v njej nastopil Branko Grims z Bredo Pečan in Aleksandrom Todorovićem. Čudežni “deček” SDSa proti poraženi izolski županji in izbrisanemu. Sliši se čisto v redu. Čeprav se tega vsekakor ne da primerjati z nastopom v oddaji Na zdravje.

To je vladi seveda povsem jasno. Oziroma bi ji vsaj moralo biti. Tudi predsedniku vlade, ki se je odločil nastopiti v tej popularni oddaji. Vsi v njegovi okolici tega sicer niso najbolje razumeli - posebej nad nastopom Janeza Janše v petkovi oddaji ni bil navdušen njegov šef odnosov z javnostjo Valentin Hajdinjak - vendar modre odločitve hvala bogu ni uspel preprečiti.

Razočaranje nad Hajdijevim premislekom je vsekakor razumljivo. So bili njegovi pomisleki morda krivi tudi za to, da v oddaji skupaj s predsednikom vlade ni nastopila njegova spremljevalka, ki sicer obiskuje skoraj vsa pomembnejša državniška srečanja? Le čemu tolikšna negotovost?

Dvomi so bili očitno veliki, saj je predsednik vlade zaprosil za posnetek oddaje še preden je bila predvajana - in ga seveda dobil. Tako si je s svojim štabom lahko Na zdravje že večkrat podrobno ogledal. Mu je bilo všeč? Gotovo, sicer pa- če ne, je še dovolj časa, da se tudi kaj popravi.

Vse za zdravje oblasti. In še na mnoga leta!

Jani Sever

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. Tram pravi:

    Kolkor kapljic’ tolko let’, bog nam daj’ na svet živet’ !

  2. miran pravi:

    najbrž so se zbali, da ni bil uporabljen polarizacijski filter. glanzkopf.press

  3. Sonovive pravi:

    SonoVive is an all-natural supplement made to address the root cause of tinnitus and other inflammatory effects on the brain and promises to reduce tinnitus, improve hearing, and provide peace of mind. SonoVive is is a scientifically verified 10-second hack that allows users to hear crystal-clear at maximum volume. The 100% natural mix recipe improves the ear-brain link with eight natural ingredients. The treatment consists of easy-to-use pills that can be added to one’s daily routine to improve hearing health, reduce tinnitus, and maintain a sharp mind and razor-sharp focus.

Komentiraj