Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Drnovšek prepustil gibanje Pejovniku

15. april 2007 ob 18:30 | Denis Sarkić |

Danes je bil za novega vodjo Gibanja za pravičnost in razvoj izvoljen Stane Pejovnik. Janez Drnovšek je vodenje prepustil aktivnemu članu, ki je v gibanju že od samega začetka. Pejovnik je sicer dekan Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo in nekdanji član LDS-a. Kaj se bo dogajalo z gibanjem v prihodnje, ki ima trenutno nekaj čez tri tisoč članov ter več kot tisoč simpatizerjev, kaj so prednosti Pejovnika in kaj bo po novem počel Drnovšek, si oglejte v prispevku iz Rogaške Slatine. Obširnejšo reportažo si boste lahko ogledali jutri.

Janez Drnovšek: “… saj nikamor ne odhajam …”

Video: Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. Blaž pravi:

    Denis zakaj nisi posnel rokovanja prvega videoreporterja pod Alpami in zdaj že bivšega predsednika Gibanja? POPova kamera te je tako lepo posnela, človek dobi občutek, da je tudi JanezD stalni bralec Vesti (glede na zanimivo prvoaprilsko šalo in ostala poročanja). kul!

  2. Denis Sarkić pravi:

    Zato, ker snemam z desno roko. Z njo se ponavadi tudi rokujem.

  3. Claritox Pro pravi:

    Claritox Pro™ is a natural dietary supplement that is formulated to support brain health and promote a healthy balance system to prevent dizziness, risk injuries, and disability. This formulation is made using naturally sourced and effective ingredients that are mixed in the right way and in the right amounts to deliver effective results.

Komentiraj