Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Janez D. ne bo več predsednik svojega gibanja

13. april 2007 ob 18:44 | Denis Sarkić |

SLOVENIA PRESIDENT

Janez D. na ustanovitvi gibanja na gradu Turjak Foto: Denis Sarkić

V nedeljo 15. aprila bo v Rogaški Slatini letni občni zbor Drnovškovega Gibanja za pravičnost in razvoj. Janez nas prav prisrčno vabi tudi na koncert ansambla “100 prašičkov poje”, ki bo poskrbel za večjo pestrost srečanja. Janez obljublja, da bodo nekateri člani, kot tudi on sam, upravni odbor zapustili in dali priložnost novim, tistim, ki so bili najbolj aktivni v preteklem letu. Pravi, da mu ni več do formalnih funkcij in zdaj, ko je Gibanje za pravičnost in razvoj zaživelo, lahko zapusti predsedniško mesto v upravnem odboru. Seveda hkrati doda, da bo še naprej aktiven član Gibanja.

Kaj se bo po novem dogajalo z njegovo spletno stranjo ne pojasni. Kdo bo pisal udarne kritične komentarje namesto njega? Ali se bo morda ponovno včlanil v katero izmed zdajšnjih ali na novo nastalih političnih strank, tudi ni jasno. Vemo le, da intenzivno piše novo knjigo. Hkrati tudi upa, da bo s to najavo usahnilo tudi zanimanje medijev za njegov zbor, vsaj tistih, ki jih zanimajo le politične kalkulacije. V omenjenem obvestilu Drnovšek ne napoveduje, ali bo njegov umik z vodilne funkcije pomenil tudi spremembo sedeža gibanja, ki je trenutno na Zaplani.

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. christooss pravi:

    Hm, da je gibanje zaživelo? OK včasih ujamem njegovo “kolumno” v mladini ampak to je pa vse, kar se glede gibanja sliši tj nič, ker itak se sliši samo o Janezu D.

  2. pajrt pravi:

    a ni prvi april že mimo? :???:

Komentiraj