Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

RTV Radović dobil Miss Slovenije ‘07

11. april 2007 ob 17:44 | Denis Sarkić |

Organizator in nosilec licence za izbor Miss Slovenije Zdravko Geržina in urednik razvedrilnega programa RTV Slovenija Petar Radović sta za letošnji izbor za Miss SLO za Miss World segla v roke. Na nacionalki, so po POP TV-ju in NET TV-ju, ponovno pridobili spektakel, ki večini moške populacije cedi sline. Zanimivosti glede priprav in izbora samega si lahko ogledate v našem prispevku, v katerem nismo mogli mimo dejstva, da se je aktualna Miss Slovenije Iris Mulej politično aktivirala, javno je namreč podprla predsedniškega kandidata Lojzeta Peterleta. Naj spomnimo tudi, da je Mulejeva med našimi misicami, tudi nosilka najvišjega rezultata po testu IQ.

Iris Mulej: “… nisem se podpisala, pa tudi če bi se pod kogarkoli, ne bi tega pač izdala medijem …”

Video: Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 4 x komentirano
  1. miran pravi:

    w t f ???? Bravo nacionalka… najprej Lepo je biti milijonar, zdaj Miss Krneki… pu$iona na kubik

  2. Andraž pravi:

    Zanimivo, v zadnjih odmevih so govorili o aferi Sova. In gostje: Jerovšek, Jelinčič, Pogorevc. Četrti stol je ostal prazen.

    A se res norca delajo iz nas?

  3. D_F pravi:

    Umski potencial TV Rovte se povečuje ???

  4. Rok pravi:

    @Andraz

    Raje povej, da nihce izmed opozicijskih poslancev in clanov parlamentarne komisije ni zelel priti v studio, niti nihce izmed desetih strokovnjakov, ki so jih povabili…no, uradno niso imeli casa. Kaj se imeli za skrivati, naj presodi vsak sam, je pa Bobovnik precej na trdo prijel vse tri goste, predvsem Jerovska. Kdor ne verjeme, naj si pogleda oddajo v arhivu.

    p.s. Ce bi tudi M.Stefancic tako zasliseval in izpraseval svoje goste(ne glede na njihovo barvo) bi bil Studio City malo bolj resna info. oddaja. Tako pa je samo se eno v dolgi vrsti levaskih trobil.

Komentiraj