Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Obvladovanje medijev - 3. del

6. april 2007 ob 8:40 | Denis Sarkić |

Danilo Slivnik: “A hočete talk show … ta hip?”

Video: Denis Sarkić, montaža: Marko Bratuš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. Drugi dom » Danilo Slivnik, človek za vse čase, funkcije in naloge pravi:

    […] Danilo Slivnik ima problem. Ko človek gleda njegovo izvajanje, mu ni jasno, v kateri funkciji možak pravzaprav nastopa; kot direktor uprave, dejanski urednik dela iz ozadje, … član CK-ja? Zmeda je še večja, ko o kakovosti novinarskega dela razpravlja nekdo, katerega edini samostojni projekt, ki je preživel dovolj časa, da ga je po političnih direktivah spravil pod varno (finančno) okrilje, ni ravno slovel po novinarskih presežkih. Ni mi jasno, zakaj so ljudje, kot je recimo Barbara Šurk, čakali na Slivnikove nesramnosti in preprosto niso že prej zapustili barke, ki tone. In še nekaj; končno je tudi uprava Dela priznala, da jim naklada pada. (Še brez glasov)  Loading … […]

  2. Tadej pravi:

    POPRAVEK… to ni vec hisa DELO, ampak hisa BELO!

  3. domen pravi:

    Recimo bobu bob: cesar Danilo je nag. Danilo Slivnik je slab novinar, ker ni verodostojen, kar je za novinarja conditio sine qua non. Kdaj je Danilo Slivnik lagal, ko je bil rdeč, ali laže zdaj, ko je bel - lagal je obakrat. Danilo Slivnik je slab urednik: ustvaril je nizkonakladni Mag, ki je umetno preživel do vstopa v Delo ves čas priklopljen na finančne politične cevke in cevi, njegov Jutranjik pa se je vpisal v knjigo rekordov kot dnevnik, ki je živel najmanj časa. Danilo Slivnik je slab predsednik uprave Dela: najboljši novinarji odhajajo, naklada časniku pada. Dvakrat je imel Danilo Slivnik možnost, da se spremeni iz Savla v Pavla: v komunističnih časih in zdaj, obakrat bi lahko postal disident, tako pa je Danilo Slivnik, in mi z njim, doživel preobrazboiz Savla v Savla, tako da se je zamenjal režim. Ne Danilo.

  4. jeni pravi:

    Danilo je alfa in omega Dela, profesionalni novinarji so odšli (on pravi, da ne ve zakaj), poročila, novice in komentarje pa poleg Jančiča pišejo pripravnice (Polona M …) in tretjerazredni novinarji Maga Puc, Kršinar, Šurla. Štaudohar, ki se je žurnalizma učila na Žurnalu in Direktu je na sobotni prilogi zamenjala Hladnika. .. Delo je res v zatonu…

  5. Andraž pravi:

    Si predstavljam kako bedni so odnosi v Delovem uredništvu. Po mojem mnenju je nujno, da časopis deluje kot kolektiv dobrega zaupanja, prijateljstva, medsebojnega vzpodbujanja, pozitivnih nasprotij. To kar pa zdaj počenja karierist Slivnik, je razdiranje temeljnih načel kolektiva. To ne more delovati. Ustrahovanje. Negotovost. Nezaupanje.

    Navijam za novinarje - držte skupaj!

    Vsekakor, pa ima Delo vrhunske novinarje, predvsem pri Kulturi in v Svetu. Tudi Sobotna ni slaba, zategadelj ga še vedno rad preberem. Imamo pa alternativo, ki obeta - Dnevnik, kjer so stavili na kolektiv in je vsak dan boljši.

  6. Seo Paketleri pravi:

    Thank you great post. Hello Administ .

Komentiraj