Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

SNS “napadla” Hrvaško s predlogom resolucije

2. april 2007 ob 17:37 | Denis Sarkić |

Slovenska nacionalna stranka je danes s predlogom resolucije o meji med Slovenijo in Hrvaško začela ofenzivo, s katero bi rada dosegla drugačno strategijo reševanja odnosov z našo južno sosedo. Zahteve so zelo ostre, kot se za nacionaliste spodobi. O predlogu resolucije bodo razpravljali tudi na sredinem sestanku strateškega sveta za mednarodne odnose na MZZ. Če podpore ne bo, bodo v SNS začeli s pripravami na svoj referendum.

Zmago Jelinčič: “… če me ne bi zaprli, bi šel sam s svojo desetino na Reko …”

Video: Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 7 x komentirano
  1. Suljo pravi:

    nase daš kravato, eno sivo zaveso v ozadje, dve zastavi, narediš pomembno faco… in si državotvoren. :)

  2. matjaž pravi:

    Bravo Zmago! Eden redkih politikov v državnem zboru seveda s svojo stranko, ki mu je res mar za našo rodno grudo.

  3. D_F pravi:

    Še en PADALEC, ki izgubljen išče predvolilne točke. Prepoceni in preneumno…ali kot Srbi (slovenija do tokija)

  4. korda pravi:

    Sigurno so želje do neke mere politično naravnane, res je pa tudi da se vsak Slovenec zaveda krivic ki so se nam godile v polpretekli zgodovini. Seveda niti 5% izrečenega ne bo vresničenega, je pa lepo da kdo saj o temu govori in da take zadeve ne gredo v pozabo. Mogoče ampak res mogoče pa bo nekoč v prihodnosti prilika da nekatere zadeve razrešimo v svoj prid. Tako da Zmaga v takih govorih 100% podpiram čeprav mejijo na neresnost.

  5. korda pravi:

    vresničiti=uresničiti

  6. niko pravi:

    Podobnik dela meglo, haha

  7. Dino pravi:

    koji debil! najprej se naj naš ljubi Jelinčič nauči slovenščine, potem pa naj predstavlja Slovenijo… Slovenec mora najprej obvladati svoj jezik in ‘prilika’ je hrvatizem, če že s tako ihto zastopa vse slovensko potem naj se nauči besedo priližnost. Poleg tega v slovenščini sklanjamo nič in oblika besede nič v rodilniku je ničesar in ne nič. Naj še samo zaključim da predlog s sovpada z nezvenečimi nezvočniki, kar pa naš plemeniti ne obvlada.

    Aristotel je rekel, državo naj vodijo filozofi - tisti, ki so uki, Jelinčič pa to vsekakor ni. Najprej naj kak faks dokonča potem pa naj gobezda.

    pa še to, en rek gre takole: leave bygons bygone… iz zgodovine se moramo učiti, spreminjati je pa ne moremo. NE vem zakaj se tako zelo opira na to zgodovino, ko pa je že mimo. A nemci še kar stokajo po Sudetih in Poljski?????

Komentiraj