Monsov novi kuhar
31. marec 2007 ob 15:11 | Marko Bratuš |Na novinarskem kosilu v Monsovi à la carte restavraciji Atrium je vodstvo prvega slovenskega dizajn hotela predstavilo njihovo najnovejšo pridobitev - vrhunskega kuharskega mojstra Hermanna Wieserja. Za kosilo je pripravil: hrustljav lososov file z beluši, capuccino juho iz čemaža z zakuho, telečji hrbet in beluševo rižoto z rožmarinovo omako, za posladek pa variacijo jagod in rabarbare.
Video: Marko Bratuš
31. marec, 2007 ob 21:47
Brez besed … bova srečala se nekje … a Gosti so ravno na sprehodu, da ste lahko posneli, kuharja…ko bodo roboti me za pometanje nedomestli … bom tle dal prošnjo za čistilca šip…si moram zapomnit, ni mums, ni moms ampak je Mons…je že v spominu, ko bom brezposeln.
Če na stekleni mizi vzdržiš en teden, vsak dan slonet, na komolcih, te komolci, do konca življenja bolijo, ga ni zdravila…ko bi se vsaj Medvedki, Jelenčki in Srnce okoli po Gozdu sprehajale, prazen Gozd je kot prazna Vas.
31. marec, 2007 ob 21:49
ko je Hotel 60% zaseden, ni časa za take reklame snemat in se takoj na vhodu opazi, da imajo dosti dela.
31. marec, 2007 ob 21:52
Prazni Hoteli so najbl primeren prostor za Depresije in Grozljivke in Kriminalke pisat … je vse kot na Dlani… kako je hudo bit edini Gost … bi blo film za narest / nekaj v smislu romana polanskega -podnajemnik.
31. marec, 2007 ob 21:59
Vrhunski kuhar danes ne dela za manj kot 10 000 eu na mesec … to povejte…netto.
31. marec, 2007 ob 22:09
Vrhunske Kuharje, so Gostilne na Primorskem že zdavnaj, ko so še bile marke, 10 000 DM na roko vsak mesec plačevale … seveda Vfrhunske Gostilne … to manj Vrhunskim Slovenskim razložite … in bodo vsi Delavci iz manj imenitnih tovarn v Hotelske Kuhinje Vrhunski Kuharji ratat hiteli posebno Kuharce … Mami - kuharce, ki je samo po ambasadah in bopgataših Aleksandrije, ki je na starost na belvedere/izola pršla kuhat - ni še nobeden dosegu … od leta 1963 naprej … je tako pomaranče skrila, da jih Vajenci ne bi pojedli, da je potem samo še gnile našla … ampak je pa vsako nam nedelo, za Otroke, špansko grmado nardila … vsi njeni učenci so bli Vrhunski - danes ni slišat za nobenga več … Galjano je znal tudi napol gnilo ribo speč, da so si prste lizali - taljani.
31. marec, 2007 ob 22:14
Seveda Vrhunski Kuhar tudi ne vpraša koliko ur bo moral delat, katere praznike bo frei in kaj naj dela … Vrhunski Kuhar je umetnik, ki umetnost njegovo takoj užijemo in nato novo hočemo … zato Vrhunski Kuhar se mora vedno seliti, takoj, ko opazi, da so se ga že malo najedli, mora oditi, na drugi konec, da Vrhunski ostane …
1. april, 2007 ob 13:51
a se ti sam s sabo zgovarjaš?
24. december, 2023 ob 19:00
GlucoCare is a dietary supplement designed to promote healthy blood sugar levels, manage weight, and curb unhealthy sugar absorption. It contains a natural blend of ingredients that target the root cause of unhealthy glucose levels.