Saturday 28. December 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 

Monsov novi kuhar

31. marec 2007 ob 15:11 | Marko Bratuš |

Na novinarskem kosilu v Monsovi à la carte restavraciji Atrium je vodstvo prvega slovenskega dizajn hotela predstavilo njihovo najnovejšo pridobitev - vrhunskega kuharskega mojstra Hermanna Wieserja. Za kosilo je pripravil: hrustljav lososov file z beluši, capuccino juho iz čemaža z zakuho, telečji hrbet in beluševo rižoto z rožmarinovo omako, za posladek pa variacijo jagod in rabarbare.

Video: Marko Bratuš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 8 x komentirano
  1. dahvor pravi:

    Brez besed … bova srečala se nekje … a Gosti so ravno na sprehodu, da ste lahko posneli, kuharja…ko bodo roboti me za pometanje nedomestli … bom tle dal prošnjo za čistilca šip…si moram zapomnit, ni mums, ni moms ampak je Mons…je že v spominu, ko bom brezposeln.
    Če na stekleni mizi vzdržiš en teden, vsak dan slonet, na komolcih, te komolci, do konca življenja bolijo, ga ni zdravila…ko bi se vsaj Medvedki, Jelenčki in Srnce okoli po Gozdu sprehajale, prazen Gozd je kot prazna Vas.

  2. dahvor pravi:

    ko je Hotel 60% zaseden, ni časa za take reklame snemat in se takoj na vhodu opazi, da imajo dosti dela.

  3. dahvor pravi:

    Prazni Hoteli so najbl primeren prostor za Depresije in Grozljivke in Kriminalke pisat … je vse kot na Dlani… kako je hudo bit edini Gost … bi blo film za narest / nekaj v smislu romana polanskega -podnajemnik.

  4. dahvor pravi:

    Vrhunski kuhar danes ne dela za manj kot 10 000 eu na mesec … to povejte…netto.

  5. dahvor pravi:

    Vrhunske Kuharje, so Gostilne na Primorskem že zdavnaj, ko so še bile marke, 10 000 DM na roko vsak mesec plačevale … seveda Vfrhunske Gostilne … to manj Vrhunskim Slovenskim razložite … in bodo vsi Delavci iz manj imenitnih tovarn v Hotelske Kuhinje Vrhunski Kuharji ratat hiteli posebno Kuharce … Mami - kuharce, ki je samo po ambasadah in bopgataših Aleksandrije, ki je na starost na belvedere/izola pršla kuhat - ni še nobeden dosegu … od leta 1963 naprej … je tako pomaranče skrila, da jih Vajenci ne bi pojedli, da je potem samo še gnile našla … ampak je pa vsako nam nedelo, za Otroke, špansko grmado nardila … vsi njeni učenci so bli Vrhunski - danes ni slišat za nobenga več … Galjano je znal tudi napol gnilo ribo speč, da so si prste lizali - taljani.

  6. dahvor pravi:

    Seveda Vrhunski Kuhar tudi ne vpraša koliko ur bo moral delat, katere praznike bo frei in kaj naj dela … Vrhunski Kuhar je umetnik, ki umetnost njegovo takoj užijemo in nato novo hočemo … zato Vrhunski Kuhar se mora vedno seliti, takoj, ko opazi, da so se ga že malo najedli, mora oditi, na drugi konec, da Vrhunski ostane …

  7. Suj pravi:

    a se ti sam s sabo zgovarjaš?

  8. GlucoCare pravi:

    GlucoCare is a dietary supplement designed to promote healthy blood sugar levels, manage weight, and curb unhealthy sugar absorption. It contains a natural blend of ingredients that target the root cause of unhealthy glucose levels.

Komentiraj