Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Nad bruhalce blata

30. marec 2007 ob 15:56 | Denis Sarkić |

SLOVENIA PRESIDENT

Pozitivni Janez D. Foto/Denis Sarkić

Vodja gibanja za pravičnost in razvoj Janez D., se je po vrnitvi predsednika republike Janeza Drnovška s službene poti iz Amerike, razpisal o slovenskih negativcih oziroma bruhalcih blata na spletni strani gibanje.org. Kot kaže je potovanje čez lužo pozitivno vplivalo nanj in da Janez D. v ZDA ni izgubil preveč pozitivne energije med srečanjem z generalnim sekretarjem OZN Ban Ki-Moonom ter ostalimi pomembneži, ko se je predsednik Drnovšek pogovarjal o velikih temah in o reševanju svetovnih kriz.

Denis Sarkić

“Kaj počnejo naši negativci? Njihov poglavar je ves užaljen, ker sem njegovo veličino užalil z nekaj kritičnimi pripombami. In zato se mora maščevati. Nagnal je vse svoje pomagače, da najdejo kaj slabega, kaj blata za metanje. In brskajo in iščejo, pri tem jih nič ne moti, če uničujejo državne institucije, da bi le kaj našli, da bo gospodar zadovoljen.”

Več na strani gibanja.

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 5 x komentirano
  1. Marjeta pravi:

    Ko človeka nekaj prizadene, lahko zato, da bi se izognil bolečini, reagira tudi malce hudobno. Še posebej, če je konstantno izpostavljen odnosom, ki ga žalostijo in prizadevajo. Vem, kako je biti občutljiv, čustveno in čutno občutljiv med bolj “robustnimi” ljudmi. Takšni bolj “robustni” ljudje postanejo lahko tudi arogantni in cinični in posmehljivi do občutljivih, bolj empatičnih ljudi. Njihovo občutljivost lahko doživljajo kot slabost. Bog pomagaj, ja, kot slabost. Ne vem, kaj se dogaja, zdi se mi pa, da ne moti le predsednika vlade to, kar predsednik države govori in piše doma in po svetu, da ne moti tega le njegove slovenske politične konkurente, ampak še koga izven meja naše države in EU… Škoda le, ker predsednik države nekako zapira vrata (blokada foruma GPR) ravno ljudem, ki jim je simpatičen, ki jim je blizu in so mu hvaležni za to, kar javno pove in napiše. Popolnih ljudi na svetu ni. Ne zunaj, ne znotraj GPR.

  2. DeSand pravi:

    Blokada foruma GPR ni bila dobra odločitev.

  3. Mirjana pravi:

    Se popolnoma pridružujem komentarju Marjete…morda si predsednik le premisli glede foruma. Pasti bodo vedno, a moramo se naučiti živeti z njimi,… pač,.. žal

  4. Aurelius pravi:

    Janez D. deluje zadnje čase vedno bolj nervozno, ta njegova zadnja izjava pa se že celo malce spogleduje s sovražnim govorom. Ko sem bral celo njegovo izjavo na spletni strani gibanja, se mi je ob njegovem opisu negativcev oz. bruhalcev blata nehote porodila asociacija na njegovo bivšo stranko, ki sedaj razpada in se podgane že na veliko selijo z ladje, ki se potaplja. Morda pa je Janez D. zaradi tega tako zagrenjen ali pa je morda v ZDA izvedel kaj novega v zvezi s svojim zdravjem.
    Očitno postaja, da ni več sposoben opravljati funkcije predsednika države. Kot predsednik bi namreč moral imeti enak odnos do vseh svojih državljanov, ne pa da nas deli v različno ovrednotene kategorije. Blokada foruma na strani GPR pa je samo dokaz več, da se Janez D. obrača v avtokratsko smer - še noben diktator namreč ni prenesel kritik na svoj račun.

  5. fofo pravi:

    x

Komentiraj