Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Pozabljeni razpis

27. marec 2007 ob 13:50 | Vest |

Kljub temu, da je od 31. januarja minilo že nekaj tednov, rezultatov Delovega razpisa še vedno ni. Prijavljeni pa niso dobili tudi prav nobenega obvestila o odločitvah žirije, o razlogih za zamudo ali o morebitnih težavah. Piarovca Petra Penka na žalost trenutno ni v službi, razen njega pa na Delu, tako nam je bilo zagotovljeno, nihče ne ve kako je s to neprijetno zadevo.

Ker se kandidati bojijo, da obstaja precejšna verjetnost, da rezultatov sploh nikoli ne bo, smo na Delu zaprosili, da nam gospod Penko naslednji teden, ko se vrne, vse skupaj pojasni. Obljubili so nam, da se bo to zgodilo v ponedeljek.

rezultati razpisa

Kandidati, ki še vedno čakajo na rezultate

Jani Sever

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. študent pravi:

    morda je pa vse to branje za strokovno komisijo pretežek zalogaj in so imeli v mislih kaj bolj lahkega…

  2. Matjaž Germ pravi:

    ja super, da je to nekdo objavil, jaz sem se zaenkrat vzdrževal pred obveščanjem javnosti o tem, ampak očitno je že res čas!!
    Darja Lisjak še ve o čem se gre!! Danes sem jo (ponovno) klical, ni je bilo. Jutri bom poskusil znova tokrat bom malce bolj nesramen. Vsem vpletenim svetujem, da tudi vi kličete… Slej ko prej nas bodo morali obvestiti o rezultatih!!!

    Verjeten scenarij; Nagrad ne bo, zgovarjali pa se bodo na to, da niso bile na pričakovani ravni.

    Sicer pa, a sploh še kdo bere Delo??

  3. escada pravi:

    ta razpis je s strani dela je res izpadel kot totalna polomija…tudi jaz sem že večkrat klicala na njihov sedež, vendar so mi vedno obljubili, da “tokrat bodo pa rezultati RES znani ‘naslednji teden’!”…in seveda, rezultatov še vedno ni zunaj in bojim se, da jih sploh nikoli ne bo! prosim za povračilo vseh stroškov (tako finančnih, časovnih in energetskih!!!), nastalih v času raziskovanja…

Komentiraj