Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Železniške inštalacije SDS

22. marec 2007 ob 12:04 | Vest |

SLOVENIA SDS TRAIN
Dekor v vlaku, ki reklamira slovenski turizem foto/Blaž Šunta

Na famoznem vlaku slovenskih železnic (sedaj obarvan v barve slovenske turistične organizacije (STO)), ki ga je za potrebe svoje popularizacije najela SDS, je mogoče še vedno opaziti priloženi inštalaciji. Potem, ko sem že skoraj obupal, da bom izvedel za namen tega stolpiča z napajalnim in podatkovnim kablom (na misel je seveda prišel Veliki brat in kamera), me je sprevodnica, na moje vprašanje “A tu vam bodo pa kamere postavili?”, potolažila z izjavo “To je vlak, ko ga je imela ena politična stranka, pa so bile plazme gor” (Ljubljana-Dobova, 21.3.2007, 20:21).

Če je spomin na SDS z barvno preobrazbo v vlak STO-ja vsaj malo zbledel, pa ob takšni inštalaciji duh še vedno živi. Da bi plazme pustili in vsaj malo popestrili dolgočasno potovanje, se sicer niso spomnili. Je pa vlak skoraj pripravljen za kakšno prihodnjo volilno kampanjo.

Blaž Šunta

P.S.: Za spomin, takole je vlak izgledal v času, ko je promoviral SDS:
SLOVENIA SDS TRAIN
foto/Slobodan Plavevski

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. JB pravi:

    Ej pa to je nemogoče - železnice so v državni lasti in ne moreš jih pobarvat v SDS. Kot da bi vladno palačo ali pa državni zbor v SDS pobarvali. Sicer imam pa občutek, da ta posel ni bil transparenten - prav zanimajo me številke - kdo je ka plačal, če sploh je in od kod je denar prišel. Pizde so imele plazme notr - zakaj jih niso pustili za ubogo rajo, ki se vozi s temi počasnimi vlaki, zaradi dotrajane infrastrukture.

  2. sightcare pravi:

    Sight Care is a natural supplement designed to improve eyesight and reduce dark blindness. With its potent blend of ingredients. https://sightcarebuynow.us/

Komentiraj