Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Stanje v TZS

22. marec 2007 ob 18:30 | Vest |

Turistična zveza Slovenije je danes predstavila finančno poročilo preteklega leta, koledar prireditev v letošnjem letu, spregovorila o usodi Lipovega lista (turističnega časopisa, ki izhaja že več kot 40 let) ter natečaju za izbor najboljših turističnih spominkov Slovenije 2007.

Finančno poročilo ni najbolj vzpodbudno (k temu v določeni meri prispeva tudi Lipov list, ki tudi po njihovih besedah ni niti ažuren, niti ne izhaja redno), koledar prireditev za leto 2007 je natiskan šele sedaj (pretekli so že skoraj trije meseci leta), ugotovili pa so tudi, da bi bilo dobro, če bi glede spominkov vzpostavili nov sistem distribucije ter jih poenotili s certifikati.

Dobiček, oziroma rečemo temu v društvenem, v skladu s standardi z računovodskimi za društva, razlika prihodkov nad odhodki je znašala v tem koledarskem letu 1,3 milijona tolarjev, v preteklem je znašala 6,9 milijona tolarjev.

Mojca Grobelnik

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. SightCare pravi:

    SightCare is a powerful formula that supports healthy eyes the natural way. It is specifically designed for both men and women who are suffering from poor eyesight.

  2. health news pravi:

    The latest health news, wellness advice, and exclusives backed by trusted medical authorities. https://healthmap.us/

Komentiraj