Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Dodatnih 500.000 evrov

16. marec 2007 ob 18:47 | Vest |

Jankovič in večinski lastnik ter prokurist podjetja Gratel Jure Krč sta se dogovorila. Gratel bo gradil “optično mrežo” v Ljubljani, občina pa bo dobila dodatnih 500.000 evrov.


Jure Krč: “… ne bi komentiral kakšne številke so zdej, ker te zadeve so zdej out…”

Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 9 x komentirano
  1. mitja_i pravi:

    Dejstvo je, da je pogodba enaka kot prej, vse je isto, samo Gratel je plačal 500k€ več. Kaj Jankoviću preprečuje, da ne bi čez par mesecev spet ustavil izgradnjo? In dobil še dodaten denar? Znesek 1,6m€ se je sedaj povečal kar za tretjino!

  2. pablo pravi:

    legenda;), če so mu vzeli denar, ga bo dobu nazaj, balkanac

  3. Marko Crnkovič pravi:

    Glede na to, da sem prišel sem čez Futer dneva, naj Jonasu povem samo to, da sta njegova politična naivnost in fascinacija z Jankovićem res neverjetni, če se mu že takšno mafijsko izsiljevanje zdi zmagovalna poteza.

  4. AzzQim pravi:

    Hehe, kako se Zoran smeje :) Aja ne, to je samo krč.

  5. NisoOvce pravi:

    MCju glede izsiljevanja: Jankovičev nasmeh gor ali dol, opravka ima z brezkompromisno druščino, ki se gre zemljo krast; župan nima pojma da je teh 500k za njih gospodarje … pihhh.

  6. Marko Belkovic pravi:

    ajde crnkovicu, naiven si ti ce mislis da se tovrstne “mafijske” finte ne uporabljajo on a daily basis

  7. Marko pravi:

    In kaj potem? A to opravičuje karkoli? Mene samo čudi, da je Gratel tako hitro odnehal… ker sedaj ima Janković tudi denar za vse tiste Eifflove stolpe ki jih je nasmejan obljubljal pred volivami.

  8. pajrt pravi:

    Gratelu je zmanjkalo asev v rokavu, zato je moral popustiti. Ali teh 500.000 evrov, ali pa izguba posla. Drugače pa Crnkovič, mal že pretiravaš s tem sovraštvom do Jankoviča - pač Novak je izgubil na volitvah, get over it…

  9. boostaro pravi:

    Boostaro is a dietary supplement designed specifically for men who suffer from health issues. https://boostarobuynow.us/

Komentiraj