Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Arbitražno naprej

9. marec 2007 ob 15:42 | Vest |

Borut Pahor je danes povedal, da je arbitraža primeren način za reševanje problema meje s Hrvaško, kar je tako njegovo stališče, kot tudi stališče SD-ja. Mimogrede, prvi je o tem govoril Aurelio Juri, nato Borut Pahor, na isti dan kot Janez Drnovšek, danes pa se s tem strinja tudi Janez Janša.

Pahor je na tiskovni konferenci povedal tudi, kako je poslansko skupino SD obiskal Sanader in komentiral morebitni prestop Marka Pavlihe iz LDS v SD:


Pahor o Sanaderjevem odgovoru: “… jaz vsekakor z njim nisem bil zadovoljen.”

Predsednik SD je ob tem povedal še, da je “zadeva” Gratel posredovana pristojnim organom, ki jo bodo raziskali, česar se ne boji, svoje predsedniške kandidature pa tudi tokrat ni potrdil. V prihajajočih mesecih bo veliko časa preživel po Sloveniji, saj bo organiziral kampanjo, med katero bo “potipal”, kaj ljudje od njega in od stranke sploh pričakujejo.

Mojca Grobelnik

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 2 x komentirano
  1. GlucoBerry pravi:

    GlucoBerry is a meticulously crafted supplement designed by doctors to support healthy blood sugar levels by harnessing the power of delphinidin—an essential compound.

  2. Nervogen Pro pravi:

    Nervogen Pro, A Cutting-Edge Supplement Dedicated To Enhancing Nerve Health And Providing Natural Relief From Discomfort. Our Mission Is To Empower You To Lead A Life Free From The Limitations Of Nerve-Related Challenges. With A Focus On Premium Ingredients And Scientific Expertise.

Komentiraj