Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Evri za pripor

8. marec 2007 ob 11:16 | Vest |

O tem kaj naj bi se dogajalo v centru za tujce v Postojni smo že pisali. Včeraj pa smo izvedeli, da naj bi pristojni v Postojni azilantom (ki imajo denar) bivanje v priporu tudi zaračunali.

… 22 days in Postojna. Postojna is very bad. Very bad. For jail you must take your money. You must pay money. For 22 days 350 my money take.

Mojca Grobelnik

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. Saša pravi:

    Obsojam vsakršno zapiranje otrok v ta center, glede odraslih pa nimam nekega sočutja, če tistim z denarjem na primer zasežejo nekaj le-tega. Konec koncev za vse obstaja razlog in v centru se niso znašli kar tako.

  2. Andraž pravi:

    Seveda se za vse najde razlog. Pa je tudi pravično? Pa je tudi človeško? Kot kaže samo poročila ne bodo dovolj. Rabimo več takih kot sta Krivic in Hanžek,
    upam, da se tudi Travnikova izkaže.

    Slovenija je na zunaj, ena taka lepa nedolžna, alspka deželica sanj. A znotraj? Znotraj se dogajajo vse prej kot svobodne, demokratične, sproščene stvari!

  3. Rok pravi:

    Uou, a kr placat mora? A ni v Sloveniji vse zastonj? Ok, vsaj za vse ostale prebivalce tega planeta bi lahko blo, ce ze ne za nas.

  4. Drugi dom » Kaj pa zlati zobje? pravi:

    […] Bereš & kar ne moreš verjeti: O tem kaj naj bi se dogajalo v centru za tujce v Postojni smo že pisali. Včeraj pa smo izvedeli, da naj bi pristojni v Postojni azilantom (ki imajo denar) bivanje v priporu tudi zaračunali. Vir […]

  5. vest.si » Blog Arhiv » V Postojni vse OK pravi:

    […] Varuhinja človekovih pravic, Zdenka Čebašek-Travnik je danes predstavila svoje dosedanje delovanje in načrte za prihodnost. V mesecu svojega službovanja je tako poleg spoznavanja sodelavcev in udeležitve raznih seminarjev obiskala tudi Azilni dom v Ljubljani in Center za tujce v Postojni, saj je prejela več opozoril v zvezi s problematiko prebivanja otrok v Centru. Ugotovili so, da nastanitev otrok v Centru ne pomeni kršitve otrokovih pravic, ki jim jih zagotavlja Konvencija Združenih narodov o otrokovih pravicah, saj so jim “razmeram primerno zagotovljene vse pravice”. Tako je potrebno otrokove koristi ugotoviti in oceniti v vsakem primeru posebej. […]

  6. ProDentim pravi:

    ProDentim is a nutritional dental health supplement that is formulated to reverse serious dental issues and to help maintain good dental health.

Komentiraj