Tuesday 1. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Milostno vklopljeni

1. marec 2007 ob 19:21 | Vesna Lovrec |

Rezultat današnjih pogajanj na Meljskem hribu je, da je Marš ponovno v etru. Šef sicer zaprte diskoteke Yucatan ter nekaj gostinskih lokalov in tudi lastnik komercialnega Radia Plus, po katerem je v Šentilju pri Mariboru poimenovana celo ulica, je po pogovoru z v.d. direktorjem radia Marš, Bojanom Golčarjem, zaigral Božička.


“Ta kompromis je, da ostajam jaz Božiček …”

Marš z lokacije na Meljskem hribu oddaja že od leta 1990. Po besedah Golčarja je l. 2004 podjetje Belna d.o.o pričelo izstavljati račune za najemnino v višini 1000 evrov na mesec, čeprav višina najemnine ni bila nikoli pogodbeno dogovorjena. Golčar trdi, da je Marš v obdobju 2004 - 2006 plačal najemnino za zemljišče v višini 22.000 evrov, kar pomeni 612 evrov na mesec.

Golčar je povedal tudi, da je, ker se z Belna d.o.o. v preteklih letih ni uspel dogovoriti za primerno najemnino, zaprosil APEK za preselitev oddajnika na lokacijo Tezno, ki je v lasti RTV Slovenija. Odobritev za preselitev je bila izdana konec lanskega leta in postopek preselitve je, kot pravi, v teku. Za to lokacijo je Zavod Marš kot program posebnega pomena opravičen plačila najemnine.

Vesna Lovrec

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 1 komentar
  1. david pravi:

    ne samo da vas je izklopil, za 7900 EUR dolga bi vam moral pobrati še opremo

Komentiraj