Wednesday 2. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Tožilstvo sporoča: policija ravnala OK, Jelinčič ovaden

20. februar 2007 ob 17:44 | Vest |

Na današnji novinarski konferenci je generalna državna tožilka Barbara Brezigar razložila, da je policija, po mnenju tožilstva, ravnala v skladu s svojimi pooblastili, ko je nadzirala prostor (!!!), kjer se je gibala družina Strojan oziroma njeni posamezni člani. Razvpiti primer rasne nestrpnosti poslanca Zmaga Jelinčiča Plemenitega v televizijski oddaji Piramida, pa bo dobil epilog na sodišču, ker je bila zoper Jelinčiča vložena ovadba. Bomo videli kakšen bo šov na sodišču in koliko smo (ne)strpni.

Barbara Brezigar: »… ne nameravam parlamentirat o tem ali se kdo strinja z našimi odločitvami ali ne …«

Video/Denis Sarkić

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 14 x komentirano
  1. samo pravi:

    Vseeno mal preveč parlamentira za tožilko… pa kje je koravda?!

  2. jst pravi:

    barbara ne laž…fucc kok mi gre ze naziuce, k so sami zaslelplenci povsod…

  3. Lojz pravi:

    Bomo videl kako daleč bo ovadba z Jelom šla.

  4. ervinator pravi:

    Torej povedala je, da je policija zares nadzorovala (s tem odpadejo očitki, da ni samo opazovala) in da za tak nadzor obstaja zakonska podlaga. Ker je temu tako, ni sumov kaznivega dejanja, tožilstvo pa se ne ukvarja z oceno dela policije izven tega okvira.

  5. Ščurek pravi:

    bitch

  6. Ščurek pravi:

    ervinator, kaj imaš od tega, da lezeš vsej tej golazni v rit?

  7. ervinator pravi:

    @Ščurek, čisto vest! :)

  8. fanko pravi:

    Zoper Jelinčiča je vložen obtožni predlog na okrajno sodišče zaradi domnevne storitve kaznivega dejanja po 300. členu Kazenskega zakonika. Ovadba je bila vložena neposredno po oddaji Piramida, obtožni predlog pa bo v primeru pravnomočnosti po vsej verjetnosti pripeljal do glavne obravnave.
    Kar hočem povedati je to, da je naslov prispevka napačen, saj je bil zoper Jelinčiča vložen obtožni predlog, s tem pa kazenski postopek prihaja v njegov sodni del.

  9. Ščurek pravi:

    ki se bržkone meri v €

  10. Sokol pravi:

    Ervin, si dela reklamo za svoj blog tule… Al pa sam sebe pač malo miri s tem da si laže. Če bi malo poznal pravo naše preljube države, bi vedel da to pač ni normalno početje policije in da je šlo za prekoračenje pooblastil, ki ni dopustno, saj v nasprotnem primeru to lahko doleti kogarkoli. Barbara Brezigar je vedno delovala politično, to me niti več ne moti, saj funkcija tožilca je neizogibno vsaj malo politična. Zdaj je pa na vrsti ustavno sodišče, ki pa bo podalo zadnjo besedo, upam, da v vsakem primeru z dobro utemeljitvijo.

  11. EsBolivar pravi:

    Zdravo Jonas,

    zanimivo imaš tole, nov

  12. ervinator pravi:

    @Ščurek, pač ti ni dano razumeti, da se kdo s tabo ne strinja.
    @Sokol, glede poznavanja prava si se že izkazal kot brezveznik. Še vedno čakam, da me ovadiš, in te še enkrat k temu spodbujam. Ne samo natolcevati o zarotah, skoči že enkrat, ubožček. Hic Rhodos, hic salta!

  13. Ščurek pravi:

    @ervinator, ni mi dano razumeti, kako se lahko nekdo strinja z neko sluzasto golaznijo, barabami in raznimi sumljivimi produkti ulice. ni mi dano razumevanje njihove sle po škodovanju drugim ljudem, kaj šele njihove perverznosti, da si s svojimi grdobijami čistijo vest? ne gre razumeti drugače kot da je zadaj bodisi močan interes bodisi bolezen. bolni ljudje ne morejo voditi države, saj ne morejo delovati v interesu ljudi. ljudje z interesi pa so brez vesti in nimajo kaj čistiti. človek je ljubeče bitje. človek brez vesti ni človek. le kaj imaš v resnici ti od tega?

  14. faydalari pravi:

    Bağışıklık Bilimi: Vücut Savunma Sistemi

Komentiraj