Wednesday 2. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Peterle v orbito

19. februar 2007 ob 15:09 | Vest |

Evropski poslanec in kandidat za predsednika Republike Slovenije bo skupaj z Listo za Slovenijo izpeljal nekaj konkretnih akcij. Danes so predstavili dva slovenska kultura spomenika, pri katerih bo pomagal z obnovo: cerkev sv. Treh kraljev Brunk (slovenska poznogotska arhitektura) ter Simončičev toplar na Bistrici pri Šentrupertu.

Danes je Peterle predstavil svoja pomočnika; Marka Pogorelca ter Iva Boscarola. Ob tej priložnosti sta podporo Peterletu javno izrekli tudi aktualna miss Slovenije Iris Mulej ter Slovenka leta Metka Zorc. Peterle je spregovoril o problemu izbire guvernerja, pravi, da trenutna situacija meče slabo luč na Slovenijo ter da bi bilo potrebno medsebojno sodelovanje in spoštovanje ter o podpori njegovi kandidaturi s strani pomladnih strank. Za četrtek pa je napovedal svoj obisk v Vitanjah, kjer naj bi se zbrali vsi, ki menijo, da ” …je čas za prvi slovenski satelit”.


Iris Mulej o podpori Peterletu: “Tudi sama živim zdravo življenje in podpiram vas zaradi tega in tudi predsednik Drnovšek ve kaj to pomeni.”

Mojca Grobelnik

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 6 x komentirano
  1. mehmet shehu pravi:

    a bilo možno, da se Irisi Mulej ponovno izmeri inteligenčni kvocient….se mi zdi, da slabo luč meče na tiste, ki imajo tako visokega, kot naj bi ga imela ona.

  2. JB pravi:

    Peterle si s to potezo ne dela nobene usluge. Sicer me pa vedno bolj bega prisotnost omenjene misice v krogih pomladnikov. Očitno JJ & company pokrivajo poleg medijve, gospodarstva,… tudi lepotne izbore. Btw: Lojze lahko kar pozabiš, da te bo JJ podprl za predsednika.

  3. cigan pravi:

    kako je glupa revica pa to ne moreš verjet
    ta bo zmagu prdonja

  4. andrej pravi:

    Podpiram te Lojze. Gremo na zmago

  5. Cami Halısı Lihtenştayn pravi:

    Thank you great posting about essential oil. Hello Administ .

  6. SightCare pravi:

    SightCare is a powerful formula that supports healthy eyes the natural way. It is specifically designed for both men and women who are suffering from poor eyesight.

Komentiraj