Wednesday 2. October 2024 - Zadnja sprememba ob 21:38:32
 
politika

Tega ne bi komentiral

13. februar 2007 ob 14:13 | Vest |

Predsednik vlade je odgovarjal na novinarska vprašanja - o zadnjih zapletih s Hrvaško in komentarjih odnosov med sosedama, o nasprotovanju kandidatu za guvernerja BS, o primeru AMZS in helikopterskih prevozih, ki jih vlada noče plačati ter o poročilu Sveta Evrope o kršenju človekovih pravic v Sloveniji.


A lahko zdaj postavite vprašanje…

Video/Denis Sarkić, montaža/Marko Bratuš

Objavi na Facebook-u, pošlji po e-pošti in več...
Zapri
  • Skupnosti
  • E-pošta
   Natisni Natisni    Pošlji prijatelju Pošlji prijatelju     RSS objav Vest RSS 
 
Komentarji - 3 x komentirano
  1. JB pravi:

    Pa dej Janez no, a poznaš ti še kakšen drug argument za zagovor trenutne vlade kot to, da je za vse kriva prejšnja vlada. Na živcih bom zbolel če še enkrat slišim to zadevo in boli me ko vidim kakšne plače prejemajo ljudje, ki potem trosijo en in isti argument in se pri tem sploh neiztrošijo. Ej pa za voljo davkoplačevalcev, ki nismo idioti prenehajte s to frazo.

  2. Rok pravi:

    Mislim, da je zacudenje nad nekom, ki je imel ogromno casa skarje in platno v rokah in ki ni naredil dolocenih stvari, ceprav bi jih lahko in sedaj zahteva od nekoga drugega, da stori ravno te stvari, cisto upraviceno. Jaz tega ne vidim kot opravicevanje vlade.

    Btw mislim, da bi bil nekdo zelo slab politik, ce ne bi izkoristil zlate priloznosti, da privlece na plan kakse stare grehe politicnih nasprotnikov.

    p.s. Malo umiri zivcke, jb in gotovo ne bos zbolel na njih.

  3. Royalbet pravi:

    Great post thank you. Hello Administ .

Komentiraj