Ja, tole jufko dobiš ravno tukaj, kjer je snemano (nasproti avtobusne). Vendar moram povedat, da niti jufka niti kebabi, katere pripravljajo narodi iz bivše Jugoslavije niso dobri. Če hočete najboljši kebab, se odpravite na Trubarjevo v Aga Kebapći, kjer delata prava Turka in vesta, kako se stvari (stranki) streže.
Na Poljanski je Ali Baba, kjer majo dobre šiše, vendar niso Turki (prej kaki perzijsko-tunizijsko narod), vendar kebaba tam nisem jedel.
riba pravi:
1. februar, 2007 ob 23:34
vsem “poznavalcem” kebab scene v ljubljani samo na kratko:
- meni osebno najboljsi kebab v LJ je na zelezniski postaji, mislim da se imenuje Alibaba; v lasti enega pakistanca; zadeva je v ta zeleni stavbi - tam kjer taksisti sahirajo, samo da je vhod iz une strani ko je peron… res ze kar nekaj casa hodim tja in sem vedno zadovoljen.
durum-a nazalost nima, falafel je pa nehal delat ker ni bilo prometa
- precej dober durum kebab in tudi durum falafel (odlicno !!!!) dobis na bavarcu tam zraven sadjarja; isto streze en arabec.
- ce hoces srednjeazijski falafel in nekolk drugacno varianto kebaba (sis-kebab) pa dobis to v Falafl-u na Trubarjevi (blizu Kebabcija); priporocam ceprav vcasih nekolk mastna hrana…
pridruzujem se ervinator-ju pri mnenju o kebabci-ju…
[…] Na Vesti smo se pogovarjali, kje v Ljubljani pripravijo dober kebab. Zanimal me je predvseml dürum kebab - namesto v kruh (döner kebab) se vse skupaj zavije v palačinko. V Ljubljani sem testiral tri kebabčinice: Kebabči, Ali Babo in tisto pri sadjarju na Bavarskem dvoru. Edino zadnja ima v ponudbi tudi dürum kebab (štajersko: jufka), vendar testo ni mehko, mesto je pusto, na izbiro je le goveje in piščančje. Vsi trije lokali so precej zanič. Tako je zaenkrat za moj okus dovolj dober le dürum kebab v luksemburškem Snack Ankara Sàrl na 6 Avenue Monterey. Če želi kdo v Ljubljani odpreti spodobno kebabčinico, mu najprej priporočam obisk luksemburške. Zgornji filmček je lahko učni pripomoček, kako sestavine zaviti v palačinko. Mljask! […]
[…] Na Vesti smo se pogovarjali, kje v Ljubljani pripravijo dober kebab. Zanimal me je predvsem dürum kebab - namesto v kruh (döner kebab) se vse skupaj zavije v palačinko. V Ljubljani sem testiral tri kebabčinice: Kebabči, Ali Babo in tisto pri sadjarju na Bavarskem dvoru. Edino zadnja ima v ponudbi tudi dürum kebab (štajersko: jufka), vendar testo ni mehko, meso je pusto, na izbiro je le goveje in piščančje. Vsi trije lokali so precej zanič. Tako je zaenkrat za moj okus dovolj dober le dürum kebab v luksemburškem Snack Ankara Sàrl na 6 Avenue Monterey. Če želi kdo v Ljubljani odpreti spodobno kebabčinico, mu najprej priporočam obisk luksemburške. Zgornji filmček je lahko učni pripomoček, kako sestavine zaviti v palačinko. Mljask! […]
riba pravi:
26. junij, 2007 ob 0:01
priznam, durum na bavarcu ni ravno vrhunec kulinarike, ampak vsaj svojega pecejo,ker ostale sestavine pa pridejo v vse slovenske kebab prodajalne baje zmrznjene iz dunaja (vsaj tko sem se z enim enkrat pogovarjal).
ne vem sicer kdaj se bom do luxembourga zapeljal, kljub temu pa hvala za nasvet in si bom zapomnil naslov za vsak primer, ce me bo kdaj lakota in bom ravno na avenue monterey.nocem izpast cinik - mislim povsem resno.
kot receno se pa ze na dunaju marsikaj dobi - in sicer ce bo kdo kdaj v blizini WU-Wien, tam obstaja ena huda muslimanska specializirana delikatesa (WaehringerGuertl; krizisce Nussdorfer in Heilligenstaedter str.) kjer med drugim strezejo tudi odlicen durum kebab. ze sam obred priprave je izveden tako skrbno kot da bi slo za del verskega obreda in vsakic ko sem bil tam sem mirno cakal do konca, ker nisem hotel koga uzalit s svojo “fast-food” mentaliteto. se je pa splacalo ker je bila hrana super.
jani pravi:
7. avgust, 2007 ob 11:35
Kar se kebaba tiče,prisegam na tistega v Kamniku in na Nazorjevi…Slovensko meso in dobre omake so premija za vse donerje ki ostankom mesa in želatini rečejo meso.
frajer pravi:
17. oktober, 2007 ob 20:48
teti kebabi so iz starga 1 leto mesa tk da ga ne rajš jest
kebab kick's ass pravi:
25. oktober, 2007 ob 19:57
konkurenca še kar okusen (jufka itaq), kamniški je pa t’boljši v lj.
Wajdouc pravi:
8. november, 2007 ob 16:03
Dober kebab se dobi tudi v Ajdovščini, strežejo pravi turki in res ni slab ;)
Jakob pravi:
1. januar, 2008 ob 18:30
Diber kebab imamo tudi na Ptuju. V centru se dobi tudi sis-kebab, durumi pa so itak, da vsepovsod.
1. februar, 2007 ob 10:56
Prodajajo kje v Ljubljani dürem kebab (uporabiš palačinko namesto kruha)?
1. februar, 2007 ob 11:37
mislis takozvana “jufka” :)
1. februar, 2007 ob 12:31
Ja, tole jufko dobiš ravno tukaj, kjer je snemano (nasproti avtobusne). Vendar moram povedat, da niti jufka niti kebabi, katere pripravljajo narodi iz bivše Jugoslavije niso dobri. Če hočete najboljši kebab, se odpravite na Trubarjevo v Aga Kebapći, kjer delata prava Turka in vesta, kako se stvari (stranki) streže.
1. februar, 2007 ob 14:56
Če je najboljši kebab v Ljubljani na Trubarjevi, je to recej žalostno …
Imajo Turki ali Iranci še kje kako kebabdžinico v Ljubljani?
1. februar, 2007 ob 17:39
Na Poljanski je Ali Baba, kjer majo dobre šiše, vendar niso Turki (prej kaki perzijsko-tunizijsko narod), vendar kebaba tam nisem jedel.
1. februar, 2007 ob 23:34
vsem “poznavalcem” kebab scene v ljubljani samo na kratko:
- meni osebno najboljsi kebab v LJ je na zelezniski postaji, mislim da se imenuje Alibaba; v lasti enega pakistanca; zadeva je v ta zeleni stavbi - tam kjer taksisti sahirajo, samo da je vhod iz une strani ko je peron… res ze kar nekaj casa hodim tja in sem vedno zadovoljen.
durum-a nazalost nima, falafel je pa nehal delat ker ni bilo prometa
- precej dober durum kebab in tudi durum falafel (odlicno !!!!) dobis na bavarcu tam zraven sadjarja; isto streze en arabec.
- ce hoces srednjeazijski falafel in nekolk drugacno varianto kebaba (sis-kebab) pa dobis to v Falafl-u na Trubarjevi (blizu Kebabcija); priporocam ceprav vcasih nekolk mastna hrana…
pridruzujem se ervinator-ju pri mnenju o kebabci-ju…
29. maj, 2007 ob 9:45
[…] Na Vesti smo se pogovarjali, kje v Ljubljani pripravijo dober kebab. Zanimal me je predvseml dürum kebab - namesto v kruh (döner kebab) se vse skupaj zavije v palačinko. V Ljubljani sem testiral tri kebabčinice: Kebabči, Ali Babo in tisto pri sadjarju na Bavarskem dvoru. Edino zadnja ima v ponudbi tudi dürum kebab (štajersko: jufka), vendar testo ni mehko, mesto je pusto, na izbiro je le goveje in piščančje. Vsi trije lokali so precej zanič. Tako je zaenkrat za moj okus dovolj dober le dürum kebab v luksemburškem Snack Ankara Sàrl na 6 Avenue Monterey. Če želi kdo v Ljubljani odpreti spodobno kebabčinico, mu najprej priporočam obisk luksemburške. Zgornji filmček je lahko učni pripomoček, kako sestavine zaviti v palačinko. Mljask! […]
31. maj, 2007 ob 9:31
[…] Na Vesti smo se pogovarjali, kje v Ljubljani pripravijo dober kebab. Zanimal me je predvsem dürum kebab - namesto v kruh (döner kebab) se vse skupaj zavije v palačinko. V Ljubljani sem testiral tri kebabčinice: Kebabči, Ali Babo in tisto pri sadjarju na Bavarskem dvoru. Edino zadnja ima v ponudbi tudi dürum kebab (štajersko: jufka), vendar testo ni mehko, meso je pusto, na izbiro je le goveje in piščančje. Vsi trije lokali so precej zanič. Tako je zaenkrat za moj okus dovolj dober le dürum kebab v luksemburškem Snack Ankara Sàrl na 6 Avenue Monterey. Če želi kdo v Ljubljani odpreti spodobno kebabčinico, mu najprej priporočam obisk luksemburške. Zgornji filmček je lahko učni pripomoček, kako sestavine zaviti v palačinko. Mljask! […]
26. junij, 2007 ob 0:01
priznam, durum na bavarcu ni ravno vrhunec kulinarike, ampak vsaj svojega pecejo,ker ostale sestavine pa pridejo v vse slovenske kebab prodajalne baje zmrznjene iz dunaja (vsaj tko sem se z enim enkrat pogovarjal).
ne vem sicer kdaj se bom do luxembourga zapeljal, kljub temu pa hvala za nasvet in si bom zapomnil naslov za vsak primer, ce me bo kdaj lakota in bom ravno na avenue monterey.nocem izpast cinik - mislim povsem resno.
kot receno se pa ze na dunaju marsikaj dobi - in sicer ce bo kdo kdaj v blizini WU-Wien, tam obstaja ena huda muslimanska specializirana delikatesa (WaehringerGuertl; krizisce Nussdorfer in Heilligenstaedter str.) kjer med drugim strezejo tudi odlicen durum kebab. ze sam obred priprave je izveden tako skrbno kot da bi slo za del verskega obreda in vsakic ko sem bil tam sem mirno cakal do konca, ker nisem hotel koga uzalit s svojo “fast-food” mentaliteto. se je pa splacalo ker je bila hrana super.
7. avgust, 2007 ob 11:35
Kar se kebaba tiče,prisegam na tistega v Kamniku in na Nazorjevi…Slovensko meso in dobre omake so premija za vse donerje ki ostankom mesa in želatini rečejo meso.
17. oktober, 2007 ob 20:48
teti kebabi so iz starga 1 leto mesa tk da ga ne rajš jest
25. oktober, 2007 ob 19:57
konkurenca še kar okusen (jufka itaq), kamniški je pa t’boljši v lj.
8. november, 2007 ob 16:03
Dober kebab se dobi tudi v Ajdovščini, strežejo pravi turki in res ni slab ;)
1. januar, 2008 ob 18:30
Diber kebab imamo tudi na Ptuju. V centru se dobi tudi sis-kebab, durumi pa so itak, da vsepovsod.
1. januar, 2008 ob 22:27
Danes strežejo durum kebab že praktično vsi kebabarji, na začetku lanskega leta pa ni bilo tako.
11. januar, 2008 ob 0:08
BOLJŠEGA KEBABA NI KOT JE V KAMNIKU IN NA NAZORJEVI.DOBIŠ DOBRO PORCIJO,OMAKE SO MNJAMI MA NI DA NI .VSE NAJ,NAJ.
3. marec, 2008 ob 15:30
Če sem v Ljubljani grem na nazorjevo če mam pa cajt pa u kamnik…so ga prenovil pa je dabest.
ODLIČNO
3. april, 2008 ob 17:22
@Vendar moram povedat, da niti jufka niti kebabi, katere pripravljajo narodi iz bivše Jugoslavije niso dobri.
ČE SE KAJ SPOZNAŠ NA ZGODOVINO, ALBANIJA NI BILA V BIVŠI JUGOSLAVIJI!!!!!!!!!!!!!!!
26. junij, 2008 ob 9:23
men je eden najboljših v grosuplju….omako ti da not kr z zajemalko. mmmm
23. avgust, 2008 ob 18:39
@Luka veš v ljubljani pa z cisto malo zlicko…. kreten neumen!
1. november, 2008 ob 22:13
HAHA Prite u nazarje!! Zlo dobr kebeb!!
11. februar, 2009 ob 20:07
Zelo dober kebab je pri Kukaju v Sežani (pod tribunami nogometnega stadiona). Boljši kot drugod, kjer sem ga jedel.