Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Kinotožje 006 na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
september 17, 2007

Kinotožje 006

Objavljeno v: Kinotožje

Vroče v Koloseju: Planet terorja (ocena), Bournov ultimat (ocena), vroče v Kinoteki: Yojimbo, vroče na obzorju: John Rambo in Enajsta ura.

QuickTime datoteka: Kinotožje 006 (78 Mb)

Šlo iz videa. Bruce Cambell je glavni igralec serije Evil Dead. Zadnji del, najmanj grozen, pa najbolj duhovit in popularen, ima naslov Army of Darkness (1993). Cambell je zdaj iz svojega kulta naredil nekaj podobnega kot film Galaxy Quest (1999) iz Star Treka: skrajno se je pošalil: My Name is Bruce bo nared čez kakšen mesec.

“To človeka dejansko prisili v spletno presnemavanje.” (citat Klemzo) V naših kinih lahko torej vidimo en sam od petih prvotnih Grindhousovih napovednikov za fiktivne filme, vidimo lahko napovednik za film Mačeta, ki pa bo kmalu postal čisto stvaren; Rodriguez ga finišira za direktno lansiranje na video.

Konec maja smo lahko videli prvi napovednik za Johna Ramba. Nihče ni spregledal visokega nivoja nasilja. Tako preseneča, da se je Stallone pred časom vrnil na Tajsko, da bi posnel še malo materiala - in navil nasilje. Prej je pokazal še drugi, krajši napovednik: Rambo is Back and Still Pissed (najbrž najvišje ločljivo na strani Break.com; FLV, 16 Mb). Na probleme v Burmi in preganjano borko za človekove pravice Aung San Suu Kyi je nedavno opozoril Jim Carrey.

Velika prevara o globalnem segrevanju, v originalu The Great Global Warming Swindle. Šaljivi dialog med Gorom in DiCapriom na zadnjih Oskarjih, Gore Big at Oscars, šaljivo predvsem od 2:07 naprej.


Nazaj na: Kinotožje 006