Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Sadno ribji čar na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
marec 29, 2008

Sadno ribji čar

Objavljeno v: kulinarika, kultura

Jed, ki jo pripravljamo danes, je sočna in bogatega okusa. Belo ribo skuhamo v sopari ali popečemo na žaru, v našem primeru je to mečarica iz Indijskega oceana, lahko pa si pripravite belo ribo iz Piranskega zaliva. Svež ananas olupimo in narežemo na majhne kocke ali tanke rezine, ki nam služijo kot podlaga za ribo. Ribo ravno tako očistimo in koščke položimo na ananas. Soliti skoraj ni potrebno, po želji dodamo le malo popra in korijandra. Pokapljamo še z limetinim sokom in jed je pripravljena. Postrežemo jo kot hladno predjed.

Tatjana Butul


Nazaj na: Sadno ribji čar