Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Kinotožje 028 na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
februar 25, 2008

Kinotožje 028

Objavljeno v: Kinotožje

QuickTime datoteka: Kinotožje 028 (93 MB)

Oskarji 2008 podeljeni.

Saj je bil Sylvester Stallone — ali Sly, kot mu oboževalci radi pravimo — saj je bil Nighthawk pa Kobra, Tango, Kliffhanger, Demolition Man, Specialist, Judge Dredd, Asasin in še kdo, ampak bil je predvsem RAMBO in bil je ROCKY. Spletna videoteka iTIVI nima vseh delov, kot bi se spodobilo, ima pa štiri ta boljše Rockyje in tri Rambote.

Naj vam ne bo neprijetno, če imate Stallona radi.

Resnici na ljubo pa je treba povedati: da sta ROCKY in RAMBO Hollywoodska B-produkcija z B-scenariji in B-igralci, druga akcijska serija Indiana Jones (1981-2008) pa je A-produkcija z A-igralci in, recimo, A-scenarijem. Preverite teaser trailer četrtega dela — v kina po svetu pride 22. maja — v sijajnem QuickTime HD-ju, ima par dobrih trenutkov.

Ljubljena Jana (Becoming Jane, 2007) starta v ljubljanskem Kinoklubu Vič ta četrtek. Zabaven film, ampak zabavnejši sta zadnji Prevzetnost in pristranost (Pride & Prejudice, 2005), še zabavnejša pa je BBC-jeva različica iz leta 1995 s Colinom Firthom (“Pride and Prejudice”, 1995, mini), ki je resnično ena najboljših filmskih doživetij — za trde privržence Jane Austen in njenega free indirect speecha seve.


Nazaj na: Kinotožje 028