Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite MKP - pilot na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
oktober 06, 2007

MKP - pilot

Objavljeno v: glasba, Švic mikrofona

Na Vesti pričenjamo s serijo glasbenih oddaj, v katerih bomo gostili glasbenike z raznovrstnimi instrumenti in prav takšnim geografskim poreklom. V ljubljanskem studiu 140 (in na pogorišču studia 139) smo nedolgo nazaj posneli prvo (pilotsko) glasbeno oddajo z delovnim naslovom Mikrofona križev pot (MKP, lahko pa ji rečemo tudi Džem). Gostili smo dva izvrstna glasbenika, Miho Debevca na diatonični in Tomaža Rožanca na klasični harmoniki, ki sta pred kratkim izdala zgoščenko z naslovom »Spopad harmonik«.

Poudarjamo, da gre za pilotsko oddajo, ki jo bomo v prihodnosti zagotovo še izboljšali, tako vsebinsko kot tehnično, zato bomo veseli vaših komentarjev in kritik (lahko nam jih pošljete kar na tech@vest.si). Sicer pa si boste lahko snemanje naslednjega MKP-ja v živo z naše tribune ogledali tudi vi, o datumu in uri vas bomo še obvestili. Tukaj je, prva glasbena oddaja na Vesti:


Nazaj na: MKP - pilot