Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite JEFF 2009 v živo na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
julij 07, 2009

JEFF 2009 v živo

Objavljeno v: glasba

Klub študentov občine Koper (KŠOK) letos že sedmič organizira festival JEFF (Jazz Etno Funky Festival), ki že od vsega začetka na poseben način zapolni poletne večere v starem mestnem jedru Kopra. Tako kot vsako leto bodo julijske in avgustovske srede najrazličnejši izvajalci v idiličnem okolju vrtov Pokrajinskega muzeja Koper pričarali prav posebno vzdušje.

Festival JEFF ohranja svojo kontinuiteto seznanjanja poslušalcev z zanimivimi glasbenimi novostmi, mešanicami različnih glasbenih zvrsti in navsezadnje predstavlja prijetno druženje v neverjetnem okolju vrtov Pokrajinskega muzeja Koper in Lapidarija. Letos se bo na festivalu zvrstilo osem koncertov kakovostnih glasbenih skupin. Večeri se pričenjajo ob 21. uri, nastopili pa bodo:

* 01.07.: OKSANA PEČENY TANGO KVARTET (slo / ven) - tango
* 08.07.: KANEO (slo) - glasbe balkana / fusion
* 15.07.: VAKKI PLAKKULA (it) - free-jazz / funk / poezija
* 22.07.: RADICAL IMPROVISATION DUO (slo) - post-free jazz / sodobna improvizacija
* 29.07.: BRIZANI PROJECT (slo) - jazz/fusion
* 05.08.: JURE TORI, EWALD OBERLEITNER & GANESH ANANDAN (slo / aus / ind) - folk / jazz
* 12.08.: OD FRANC’LNA MOŽGANI (slo) - porno funk
* 19.08.: TOXINE (slo) - funk / fusion

Že tretje leto pa lahko festival JEFF spremljate tudi v živo preko svetovnega spleta. Letos je ekipa KŠOKa s pomočjo PiNE za vse, ki ne morejo priti v Koper, pripravila prenos koncertnega dogajanja s kar tremi kamerami in režijo.

Prenos v živo boste lahko spremljali tudi na Vesti! Za spremljanje potrebujete Real Player.


Nazaj na: JEFF 2009 v živo