Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Kriminalisti pri Bošku na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
junij 18, 2009

Kriminalisti pri Bošku

Objavljeno v: družba, politika

Pivovarna Laško 1

Po tem, ko Infond Holding Boška Šrota včeraj še ni poravnal obveznosti za reprogramirani kredit pri NLB in naj bi zaradi tega začel izgubljati delnice Pivovarne Laško in Mercatorja, so danes zjutraj kriminalisti začeli obiskovati podjetja iz skupine Pivovarne Laško, kjer so opravili več pogovorov z vodstvom družb ter pregledali dokumentacijo v zvezi s poslovanjem skupine. Po informacijah, ki so na voljo upravi družbe, gre za preiskavo na podlagi lanske prijave Agencije za trg vrednostnih papirjev, so sporočili iz Pivovarne Laško.

SPOROČILO ZA MEDIJE ZA OBJAVO

Kriminalisti obiskali podjetja Skupine Pivovarna Laško

(Laško, 18. junij 2009) Danes so podjetja Skupine Pivovarna Laško obiskali kriminalisti, ki so opravili več pogovorov z vodstvom ter pregledali dokumentacijo v zvezi s poslovanjem skupine. Po informacijah, ki so na volju upravi družbe gre za preiskavo v zvezi s prijavo, ki jo je lani posredovala ATVP. Družbe Skupine Pivovarna Laško poslujejo v skladu z zakonodajo, zato so vodstva družb v celoti sodelovala s kriminalisti in jim omogočila dostop do vseh željenih informacij. Vodstvo skupine Pivovarna Laško drugih informacij ali komentarjev v zvezi s preiskavo ne bo posredovalo.

###
Dodatne informacije:
Jure Struc, direktor marketinga
Pivovarna Laško

Boško Šrot 1

Iz neuradnih virov blizu Pivovarne Laško se je izvedelo, da preiskava v vseh podjetjih skupine Pivovarne Laško, ki jo vodi Generalna policijska uprava, še vedno poteka. Za preiskavo naj bi se kriminalisti odločili zaradi domnevne zlorabe položaja pri lastninjenju Pivovarne Laško oziroma domnevnem prejemu sredstev za pivovarske transakcije, ki naj bi potekale prek Luksemburga.

Denis Sarkić


Nazaj na: Kriminalisti pri Bošku