Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Snežne vragoljie na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
april 02, 2009

Snežne vragoljie

Objavljeno v: šport, zabava

V soboto se bo na Voglu zgodil zadnji tour stop za vse slovenske freeski tekmovalce. Obeta se namreč državno prvenstvo v Big airu, tekmovanje na popolnem kickerju, ki ga pripravljajo Roman Vidovic (trener slovenske reprezentance v halfpipeu), Andraž Jančar (freeski demo team), Urh Bulc (freeski demo team) in Bine Žalohar (freeski reprezentant).

Spodaj je prvi slovenski freeski film Evolucija (režija Jure Niedorfer), ki je bil izdan v začetku leta, v njem pa se poleg Urha in Bineta po snegu razmetavajo tudi Rok Dokl, Aljaž Kete, Agron Imeri, Filip Flisar, Matej Adorjan, Tomaž Kete, Luka Sekula, Tomaž Berkopec, Marko Šimenc, Gašper Bratina, Tomaž Gabrijelčič, Deni Vučič, Marko Bleiweis in Jani Pogačar.

Podobne vragoljie si lahko v živo ogledate to soboto na smučišču Vogel, kjer bodo pogumneži tudi bogato nagrajeni. Organizatorji obljubljajo tudi dobrote iz žara, za glasbeno podlago bosta skrbela Dulash Der DJ in DJ Čaj, obeta pa se tudi afterparty…

Ajda Perme


Nazaj na: Snežne vragoljie