Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Švic mikrofona 036 na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
marec 26, 2009

Švic mikrofona 036

Objavljeno v: glasba, Švic mikrofona

Bila je rdeča in bila je črna. Kdor jih je slišal peti, je razumel, kdor jih je samo (!) gledal, je zamudil vse. Kajti to so dekleta, ki nosijo v srcu revolucionarnega duha in ljubezen do ubranega petja.

Niso prišle same. S seboj so pripeljale dva glasbena spremljevalca, Branka in Roberta, Maksi pa je vse skupaj osmislila s kratkimi dejstvi in mislimi.

Ne opredeljujte jih, ne natikajte jim okov, Kombinat je skupina svobodnih in neobremenjenih deklet, ki jih morate najprej slišati, šele potem boste razumeli, (za)kaj so zapele. Morda vam bo potem, ko si ogledate in prisluhnete 36. Švicu mikrofona, marsikaj bolj jasno (morda pa tudi ne).
Prišle so in studio 141 napolnile z neverjetno energijo:


QuickTime datoteka: Švic mikrofona 036 (457 MB)

Posamezne komade pa najdete tudi na Švic kanalu YouTube.

Še to:
27. aprila 2009 Kombinatke praznujejo prvi rojstni dan in proslavile ga bodo z dobrodelnim koncertom v Pivki skupaj s kantavtorico Xenio Yus, Tržaškim partizanskim pevskim zborom Pinko Tomažič, skupinama Stranci in Ana Pupedan. Spremljajte njihovo spletišče, da boste na tekočem.


Nazaj na: Švic mikrofona 036