Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Komentar - Špela na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
marec 19, 2009

Komentar - Špela

Objavljeno v: vestni komentar

Za študij novinarstva sem se odločila, ker me zanima veliko stvari, poleg tega pa mi je všeč dinamičnost, ki je v tem poklicu ne manjka. Sam študij je zelo zanimiv, saj obsega veliko različnih področij od politike, filozofije, sociologije, komunikologije, pa vse tja do zgodovine. Pri samem študiju mi je všeč predvsem raznolikost in uporabnost predmetov, strokovnost predavateljev ter veliko število aktivnosti, ki se odvijajo v okviru fakultete. Vsak letnik študija imamo možnost izbire več izbirnih predmetov ter si na tak način oblikovati študij po lastnih interesih in željah.
Ker mi sam študij ni dovolj, in želim nekaj več, sem aktivna v študentskem politološkem društvu Polituss. Za obštudijske dejavnosti menim, da so dodana vrednost študiju, saj krepijo socialne stike, poleg tega pa se pridobi tudi veliko znanja. Izkušnje, pa tudi nova poznanstva, ki sem jih in jih še bom pridobila z delom v društvu so neprecenljive, in mi bodo v nadaljnjem življenju, pa tudi v poklicu, prišle še kako prav.
Študij novinarstva bi priporočila vsem tistim, ki so radovedni, komunikativni ter pripravljeni na nove izzive. Poleg samega študija pa vsem študentom svetujem, da se aktivno vključijo v katerega od študentskih društev, saj bodo na ta način spoznali nove prijatelje ter doživeli veliko lepih stvari.

Špela Plešnik


Nazaj na: Komentar - Špela