Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Preveč nasilja? na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
december 29, 2008

Preveč nasilja?

Objavljeno v: finte

Zaradi včerajšnjega javnega glasovanja o najmanj priljubljenem novinarju Pop TV preteklega leta je Društvo upravljalcev posebnih enot (DUPE) danes dopoldne vložilo oster prostest pri direktorju programov Pro plus Marjanu Jurencu. Po besedah podpredsednce društva Sonje Žveč naj bi voditelj v oddaji “žalil verska čustva in prekoračil meje okusnega,” vprašljivo pa je tudi “prikazovanje nasilnih vsebin brez prehodnega opozorila za najmlajše.” Žvečeva je še enkrat opozorila na vprašljivost vpletanja resničnostnih vsebin v dnevno informativne oddaje, ob koncu tiskovne konference (posnetek še pripravljamo) pa vse povabila k članstvu v Društvu, “saj je dela in priložnosti dovolj. Veseli smo vsakega člana in zato vas vse vabim v DUPE.”

Predstavnik Pop TV Zmago Bezdalo je v telefonskem pogovoru očitke zavrnil in dodal, da “je voditelj samoiniciativno iz neznanega razloga zašel z redosleda scenarija, za kar vodstvo Pop TV ne more prevzeti odgovornosti. Prispevek je bil predviden kot popestritev novoletnega informativnega programa, nikjer v scenariju pa ni bil načrtovan udarec v glavo. Ta nas je, preprosto povedano, vse presenetil. Tomažu Klemenčiču se opravičujemo in pošiljamo najboljše želje njemu in njegovi družini v Klinični center. Vesele praznike!”

Glasovanje o najmanj priljubljenem novinarju Pop TV

Izmet Fekali


Nazaj na: Preveč nasilja?