Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Zlo glasni 011 na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
november 03, 2008

Zlo glasni 011

Objavljeno v: Zlo glasni, glasba

Že enajsti Zlo glasni vam v tokratni oddaji postrežejo z novim DVD-jem britanskih Arctic Monkeys, z dvojnim DVD-jem Smashing Pumpkins, na katerem najdete poleg novih skladb tudi dokumentarec ter albumom britanskih indie rockerjev Bloc party, ki je končno prišel tudi na glasbene police. Izvedeli boste, da imamo v Sloveniji svežo pridobitev v obliki nove neodvisne glasbene založbe Cinnamon Fnord, katere izdaje odlikuje ročno oblikovan design in naravni materiali, da se bodo The Beatles pojavili tudi kot videoigrica ter da je glasbeni svet v zadnjih dveh tednih izgubil dva odlična glasbenika.

Razvajali vas bodo s poročilom koncerta ameriških avantgardnežev Animal Collective, ljubljencev glasbenih kritikov, ki so se 16. oktobra mudili v ljubljanski Menzi pri koritu ter vam podrobneje predstavili zasedbo Deerhunter, ki so bili izbrani za bando tedna.

Koncertni napovednik:

05.11.08: Dark Tranquillity (Švedska) - Gala Hala, Ljubljana.
07.11.08: Jean-Michel Jarre (Francija) - Hala Tivoli, Ljubljana.
08.11.08: The Tide, Grimmski, Gutti, Naleen (Slovenija) - Izbruhov kulturni bazen, Kranj.
09.11.08: Uzeda (Italija) - Gala Hala, Ljubljana.
13.11.08: Diyala (Hrvaška) - SubSub, Ljubljana.
17.11.08: Al di Meola (ZDA) - Cvetličarna Mediapark, Ljubljana.

Luka Vučkovič, Irena Nemec.


Nazaj na: Zlo glasni 011