Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Striptizeta na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
oktober 29, 2008

Striptizeta

Objavljeno v: SOK, seks

Anastasia je 26-letna poosebljena neposrednost. Nekoč fant, danes ena najbolj oboževanih artistk novosadskega nočnega kluba Kiss. - O prejšnjem delovnem mestu - ljubljanskem slači klubu in njegovih strankah, denarju in ljubezni. Kaj pa je vmes?- Vse!

Anastasia: ” Ljubezni ni. Gre samo zato, kdo bolje laže.

Povzetek pogovora:
Počakajte trenutek, če me želiš snemat… se zrihtam, pa to… takšna zvezda, zgledam pa kot ciganka…
- Lahko sem lepša…
- Si si všeč?
- Jaz sebi najbolj. Glede na moj kolektiv…. čeprav vse so lepe.
- Bolj kot v Sloveniji?
- Jasno. Boš videla nocoj. V Sloveniji so same vlačuge, ki so jih pripeljali v Escape (ljubljanski nočni klub, o.p.) iz Dominikanske republike… to lahko svobodno daš na net! Povej Slovencem naj pridejo v Kiss, da vidijo kaj je dobro…
- To pa je v Novem Sadu?
- Ja.
- Ti si torej striptizeta… opiši svoje delo.
- Dno dna sem doživela v Escapu.
- Zaradi publike ali šefov?
- Obojega. Sem pa ne more vsaka budala, samo modeli v kravatah in oblekah, ne pa klošarji kot v Escapu, kjer so se modeli znali celo poscati!
- Vznemirjajo pa te urejeni tipi?
- Niti ne, všeč mi je en čarovnik. Všeč so mi samostojni tipi, naravni, kulturni, niso mi všeč tipi, ki razkazujejo svoje polne denarnice, tipi, ki mislijo, da lahko vse kupijo. Čeprav sama sem bila kupljena, še zavedala se nisem, kdaj sem zbolela…
Janezek me je kupil z darili…. joj!
- Kako doživljaš seks kot ženska?
- Redki so dobri ljubimci.
- Kaj iščeš pri ljubimcu?
- Vse.
- kaj te vznemirja?
- Če mi je tip všeč, čisto vse. Iskreno, ne ukvrjam se preveč z moškimi. Še preveč jih imam, smešni so mi. Tri telefonske številke sem že zamenjala, škoda mi je časa za nepomembneže. V mojem poslu te moški gledajo kot stvar, vsi mislijo, da te kar tako lahko imajo.. Malo striptiza, pardon, poslovna deformacija, navada veš…
- Kakšne lasnosti mora imeti oseba, da dela to, kar delaš ti, da se ne obremenjuješ z mnenji drugih ljudi?
- To je precej odvisno tudi od kolektiva, v katerem delaš, ni bilo prijetno delat v Ljubljani, tu sem pa maksimalno sproščena, z veseljem grem na delo, ne tako kot v Escapu, pa še za kakšen denar!!!! Veš, največja motivacija v tem poslu je denar, iskreno, ne guštajo mi se tipi ali žuri, nič me ne navdušuje, samo keš… če ni denarja, se mi zaveže jezik. Tako vedno vprašam tipe, kako si zdenarjem?- Dobro, reče, - fino, jaz, ti si zame!!… In oni se smejijo, in tako to gre.
- Koliko ti je dovolj?
- Nikoli mi ni dovolj.
- Kakšne so tvoje ambicije?
- Da svojemu otroku kupim stanovanje, ji uredim salon, si kupim avto… Mislim, da mi pripada veliko več, kot samo življenje.
- Poroka, ljubezen?
- Ni ljubezni! Moški se poročajo zaradi interesa, ne poročajo se iz ljubezni. razmišljajo: čas je, da se umirim, najdem ženičko, zrihtam otroka in to je to. Takoj, ko pride otrok, že nisi več zanimiva. Ni prave ljubezni, le kdo bo koga bolje zlagal. So tudi prave ljubezni, le da so redke. Dovolj o ljubezni, groza me je!!!

Irena K.


Nazaj na: Striptizeta