Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Zlo glasni 009 na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
oktober 09, 2008

Zlo glasni 009

Objavljeno v: Zlo glasni, glasba

Za novo sezono glasbenih oddaj, poznanih pod imenom Prazna stran, smo, poleg občutnih vizualnih sprememb, pripravili tudi novo ime. Zlo glasni tokrat ponujamo:

V novičarskem delu vas seznanjamo s prihodom znanstveno fantastičnega filma Wayna Coyna, frontmana zasedbe Flaming Lips, imenovan Christmas on Mars. Konec je tudi polemik o morebitnem razpadu Gorillaz, za vse sladokusce pa najavljamo prihod eksperimentalnih pop/folk noiserjev Animal Collective (Vstopnina: 15 EUR z rezervacijo, 18 EUR na dan koncerta; Rezervacije: buba@moj.net in info.menza@gmail.com). Med tem, ko se Radiohead že pripravljajo na snemanje naslednika lanskoletnega ploščka In Rainbows, so novi album Dear Science, - tretji po vrsti - izdali newjorčani Tv On The Radio. Prek založb EMI/Virgin bo ponatis doživela kompilacija Davida Bowiea iSELECT, ki je prvotno izšla kot priloga britanskemu časopisu The Mail On Sunday.

V bližnjem Zagrebu smo obiskali koncert Conorja Obersta, idejnega vodjo zasedbe Bright Eyes, pod lupo pa smo tokrat vzeli kariero Iggyja Popa, ki je z zasedbo The Stooges nedavno nastopil tudi v ljubljanski Hali Tivoli.

Opravičujemo se zaradi slabega zvoka. Ne bomo več, majke nam.

Napovednik:

09.10.08: Zong (Mauritius, FR) - Gala Hala, Ljubljana
10.10.08: Zong (Mauritius, FR) - MC Pekarna, Maribor
11.10.08: Handsome Furs (Montreal, CA) - Teater &TD, Zagreb
14.10.08: Paul Gilbert (Illinois, ZDA) - Orto bar, Ljubljana
16.10.08: Animal Collective (Maryland, USA) - Menza pri koritu, Ljubljana
17.10.08: Hanson Brothers (Victoria, CA) - Orto klub, Ljubljana
18.10.08: A Silver Mt. Zion (Montreal, CA) - KUD, Ljubljana
18.10.08: Laibach - OŠ Koper (pri športni dvorani Bonifika),Koper
18.10.08: Hanson Brothers (Victoria, CA) - MKK, Črnomelj
20.10.08: Caspian (Boston, USA) - Channel Zeto, Ljubljana


Nazaj na: Zlo glasni 009