Kaj je tole? Od tu lahko uporabite povezave na Spletnih skupnostih in shranite Žarijo in blestijo 6 na skupne zaznamke ali uporabite E-poštni vnos in pošljete povezavo prek e-pošte.

Social Web

E-pošta

E-mail It
september 17, 2008

Žarijo in blestijo 6

Objavljeno v: finte, politika

Za Vas smo na Vesti pripravili 6. enolončnico posnetkov naših vrlih politikov. Tudi oni so zmotljivi, bodejo z očitnim, jecljajo pri odgovorih in se nastavljajo kameri. Skratka politiki ujeti v trenutku, ko se mora državljan lepe naše odločiti, ali naj se zjoka ali nasmeji do solz.

V vlogi viteza nastopa premier Janez Janša (SDS), sledi kuharski tandem ministrice Mojce Dolinar Kucler (NSi) in Boštjana Zagoraca (Lipa). Pavel Gantar (Zares) pazi na modrc Barbare Žgajnar Tavš (Lipa). Direktor UKOM Anže Logar nastopa v mednarodnih medijih, Bogdan Barovič (SNS) je staknil poškodbo, minister Karl Erjavec (Desus) o tem kaj vse piše v časopisih, Milan Martin Cvikl (SD) si želi novega strankarskega kolega, župan Zoran Janković o bližini z Ejavcem, Katarina Kresal (LSD) in malce optimistična ocena volilnega izplena, Zmago Jelinčič (SNS) in klasifikacija živali, direktno iz Strasburga Jelko Kacin (še vedno LDS), realnost sindikalista Antona Rozmana in za monoton zaključek še nepogrešljivi Branko Grims (SDS).

Urh Maček


Nazaj na: Žarijo in blestijo 6