Kuharska olimpijada 08
Objavljeno v: družba
Slovenska nacionalna kuharska ekipa se bo oktobra udeležila kuharske olimpijade v nemškem Erfurtu. “Kuharstvo sicer ni športna panoga, ni tek na sto metrov, je pa tek na ovire,” je na današnji generalki pred olimpijado dejal predsednik Društva kuharjev in slaščičarjev Tomaž Vozelj. Ekipo sestavljajo Alenka Kodele, ki je vodja slaščičarne hotela Perla, vodja kuhinje istega hotela Borut Jakič, vodja kuhinje hotela Livada Prestige Danilo Kozar, vodja kuhinje Grand hotela Toplice Bled Igor Jagodic, šef kuhinje Grand hotela Union Janez Dolšak ter Matjaž Cotič, ki je samostojni kuhar.
O kondicijskih pripravah, sestavi slaščič in vegetarijanske plošče smo se pogovarjali s Tomažem Vozljem, Danilom Kozarjem in Alenko Kodele.
Maja Andlovic
Nazaj na: Kuharska olimpijada 08
Social Web