Švic mikrofona 023

Avtor Vest | 18. september, 2008 @ 7:00

Zgodilo se je, kot je bilo čutiti v zraku. Prišli so, [1] navdihnili in še malo podaljšali.

Skupaj s Stojalom je grupacija Zmelkoow v studiu 141 štela osem članov. Pot iz Galaksije Južnega Jogurta je bila hitra in neboleča, fantje in dekleta pa so absolutni zmagovalci v kategoriji “Prisotno prisebni depilatorni mojstri in Stojalo” (pod 70).

Preden si ogledate posebno mini serijo, ki je na Vesti nastala v uri pol [2] tistega večera, predlagamo, da si v rubriki [3] Šokantno preberete dnevniški zapis ministra za zapisnik Internacionalne grupacije Zmelkoow. Tukaj je del zapisa:

“Po špilu je veliki šef ocenil, da je najbolj raztural Deki v vlogi kubanskega zvodnika, Goga pa pripisuje največ možnosti za zmagovalno plaketo Sisandri, ki si je med nastopom depilirala noge, kar je damsko-rokerska poteza brez presedana. Treba je vsekakor omeniti tudi Žažija v vlogi stojala za tekste (sicer bo moral še malo shujšat, da bo primerljiv s tistimi iz Bik Benga). Čeprav je četrtek (razen za Pivčane) dan, ko je modro biti zmeren, so novopečeni đezerji popili vse, kar jim je TV ekipa pripravila, med prepevanjem hitov iz 70′ in 80′ pa so tudi marsikaj pokadili - med drugim tudi čaj patra Ašiča, ki ga voditelji v bekstejđu čuvajo za mrzle zimske dni, ko razsajajo nahod, platfus in koka-kolera. “

Zdaj pa le, pogumno. Tukaj je prvi del z naslovom Švic mikrofona 023 - svetovalnica z voditeljico, stremencem in nakovalcem:


QuickTime datoteka: [4] Švic mikrofona 023 (585 MB)

In če ste kulinarično usklajeni in pripravljeni na še en presežek z naslovom Dodatnik k Švicu mikrofona 023, predlagamo, da si postrežete še z drugim delom mini serije Zmelkoow v Švicu mikrofona - okrepčevalnica z bobničem, kladivcem , nakovalcem , stremencem, evstahijevo kostjo, ušesno trobljo in občutkom za ravnotežje:


QuickTime datoteka: [5] Dodatnik k Švicu mikrofona 023 (364 MB)

Odličen koncert, fantastičen repertuar in izvedba (tudi pokrivala in odevala so bila medsebojno usklajena!), karizmatični glasbeniki in velika čast in hvala, da so Zmelkoow obiskali Vest.

P.S. Vesela je bila tudi teta Tuba, ko je dobila paket s [6] posameznimi komadi.


Članek je bil objavljen na Vest: https://vest.muzej.si

URL naslov članka: https://vest.muzej.si/2008/09/18/svic-mikrofona-023/

URLs in this post:
[1] navdihnili: http://www.zmelkoow.net/
[2] tistega: http://www.vest.si/2008/09/09/23-svic-vabi/
[3] Šokantno: http://www.zmelkoow.net/
[4] Švic mikrofona 023: http://www.rozina.si/pod/Schwitz-023.m4v
[5] Dodatnik k Švicu mikrofona 023: http://www.rozina.si/pod/Schwitz-023b.m4v
[6] posameznimi komadi: http://www.youtube.com/Svicmikrofona